Паничук Христина Сидоровна

Народився: 
14 Окт 1889
Помер: 
1 Мар 1980
Ukraine
Причина смерти: 
природні причини
No, this person was not famous
автор: 
Катерина161
могила №: 
14076

Select any filter and click on Apply to see results