Коротченко Ирина Демяновна

Народився: 
27 Сен 1924
Помер: 
30 Дек 2012
Ukraine
Причина смерти: 
природні причини
No, this person was not famous
автор: 
Ірина Кортес
могила №: 
3514

Select any filter and click on Apply to see results