Сопрыкина Фаина Никитовна

Народився: 
9 Окт 1922
Помер: 
24 Июл 1997
Ukraine
Причина смерти: 
природні причини
No, this person was not famous
автор: 
Ірина Кортес
могила №: 
3528

Select any filter and click on Apply to see results