Твердохлебова Екатерина Ивановна

Народився: 
7 Дек 1920
Помер: 
7 Дек 2006
Ukraine
Причина смерти: 
природні причини
No, this person was not famous
автор: 
Ірина Кортес
могила №: 
3529

Select any filter and click on Apply to see results