ATO

24 Лис 1972 - 23 Лис 2014
КиївКиївська
Україна
21 Лис 1965 - 6 Лют 2015
КиївКиївська
Україна
4 Лип 1971 - 4 Вер 2011
КиївКиївська
Україна
23 Вер 1926 - 9 Лис 2014
КиївКиївська
Україна
4 Лип 1990 - 10 Чер 2015
КиївКиївська
Україна
21 Кві 1982 - 29 Сер 2014
КиївКиївська
Україна
28 Лис 1981 - 29 Сер 2014
КиївКиївська
Україна